onsdag 3. september 2008

Spørreundersøkelse.. Hva har du i scrappebaggen/kofferten på treff?

Vil du være med i trekningen om denne lille blogcandy'en?


alt du trenger å gjøre er:
1. Skriv et lite innlegg i bloggen din om oss.
2. Link til oss i bloggen din.
3. og i kommentarfeltet her i bloggen legg igjen link til deg selv, og fortell oss hvordan du pakker når du skal på treff..

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Så moro med blog-candy :)

Når det gjelder pakking til treff.. så er det jo vanskelig å begrense seg... Jeg bruker en trillekoffert. I forkant velger jeg ut endel bilder og finner matchende ark til disse. Jeg går også igjennom stæsjet på forhånd jeg da. For å ikke dra med meg altfor mye... Men det har lett for å bli til at jeg tar med meg for mye altså.... Jeg har altså med meg bilder, kartong, mønsterark, div. bånd/blonder, og div. biders, raindrops, bling etc. etc.. og tickers (div bokstav-varianter), stiftemaskin, saks, tusjer, nål og tråd.... hm... ja tror det var det meste... uten å gå i detalj

Christina sa...

Jeg har bare vært på ett treff, men da hadde jeg valgt ut bilder på forkant og kikka gjennom pynten og tok med det jeg trodde jeg skulle bruke, smat litt ekstra. Skulle jeg pakket nå ville jeg off course hatt med meg: lim, likt og ulikt av ark, raindrops, bokstaver, noe blonder, penn, saks og må jo ikke glemme bildene.
Noe blomster

Hobbyguri sa...

Nå har jeg bare vært på et treff.Syntes det var vanskelig å bestemme meg for hva jeg skulle ha med,så jeg overpakket skikkelig.Men neste gang skal jeg være flinkere:
Velge ut bilder,mønsterark,blonder,raindrops,bling,blomster,kartong som passer sammen og tickers,samt lim og skjærebrett med tilbehør.

Anita Lise sa...

Hei :)
I scrappekofferten pakker jeg alt jeg får plass for; stempler, papir, verktøy, og masse stæsj som blonder, sharms, brads, pærler for å nevne noe. Likevel blir det som regel 2-3 kolli ekstra..hehe. Må bare liksom ha alt med. Forrige helg var jeg hele helga på scrappetreff sammen med 3 jenter, i tillegg holdt vi kurs for nybegynnere på lørdag. Det var en ny og berikende opplevelse virkelig.
Høstlig klem fra meg